Filter

Du kan slå Norton AntiSpam av og på i kategorien Filter. Etter at du slått på Norton AntiSpam, kan du konfigurere følgende:

• Utelatelser fra adressebok

• Tillatelsesliste

• Blokkeringsliste

• Webforespørsel

• Beskyttede porter

Hvis du slår av Norton AntiSpam, blir du mer utsatt for å motta uønskede e-postmeldinger. Ved å slå på Norton AntiSpam, beskytter du e-postklienten mot uønsket e-post. Sørg alltid for at Norton AntiSpam er slått på.

Du kan bruke følgende alternativer i kategorien Filter for å konfigurere Norton AntiSpam:

Filter

Alternativ

Beskrivelse

Råd

Utelatelser fra adressebok

Her kan du utelukke e-postadresser som ikke skal legges til automatisk i tillatelseslisten fra adresseboken.

Utelukk e-postadresser fra adresseboken som ikke skal legges til automatisk i tillatelseslisten eller blokkeringslisten.

Bruk Utelatelser fra adressebok før du importerer adresseboken. Legg til alle e-postadresser du ikke ønsker å importere fra det støttede e-postprogrammets adressebok, til tillatelseslisten.

Tillatelsesliste

Her kan du legge til adresser og domener (for eksempel symantec@symantec.com) som du ønsker å motta e-post fra.

Legg alltid til kjente e-postadresser og domener i tillatelseslisten. Dette alternativet gjør at du unngår å miste viktige e-postmeldinger fra kjente kontakter.

Blokkeringsliste

Her kan du legge til adresser og domener som du ikke ønsker å motta e-postmeldinger fra.

Norton AntiSpam merker alle e-postmeldinger fra disse adressene eller domenene som spam.

Legg alltid til mistenkelige e-postadresser og domener i blokkeringslisten, slik at du ikke får uønsket e-post fra slike adresser eller domener.

Webforespørsel

Med dette alternativet kan du få Symantecs webservere til å filtrere spammeldinger som lokale filtre mener ikke er spam

Du bør alltid bruke webforespørselsfilteret, da det gir en effektiv klassifisering av spam.

Beskyttede porter

Du kan konfigurere POP3- og SMTP-porter for e-postbeskyttelse.

Hvis SMTP- og POP3-portnumrene for e-postprogrammet ditt er andre portnumre enn de som er standard, må du konfigurere Norton 360 Online.

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om Norton AntiSpam

Stille inn Utelatelser fra adressebok

Om konfigurering av POP3- og SMTP-porter

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.