Forsiktig

Symantec har analysert denne siden, og avgjort at den inneholder handlerisikoer. Fordi det ikke er trygt å besøke området, bør du ikke bruke det.

Det kan hende at området inneholder datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter. Eksempler på datamaskintrusler og identitetstrusler er virus, trojanere og ormer. Eksempler på irritasjonsmomenter er popup-vinduer, hacker-verktøy, vitseprogrammer, sporingsprogrammer, villedende programmer og uønskede programmer. Disse truslene kan angripe datamaskinen og installere skadelig kode på systemet uten din tillatelse. Du kan se antall datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter i popup-vinduet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Rapportere feilevaluering av et webområde

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19692739_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 21/10/2011