Forsiktig

Symantec har analysert denne siden, og avgjort at dette området gir irriterende resultater. Nettstedet du befinner deg på, kan spamme e-postadressen din eller endre nettleserens innstillinger uten bekreftelse fra deg.

Det kan hende at området inneholder datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter. Eksempler på datamaskintrusler og identitetstrusler er virus, trojanere og ormer. Eksempler på irritasjonsmomenter er popup-vinduer, hacker-verktøy, vitseprogrammer, sporingsprogrammer, villedende programmer og uønskede programmer. Disse truslene kan angripe datamaskinen og installere skadelig kode på systemet uten din tillatelse. Du kan se antall datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter i popup-vinduet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Du kan klikke på Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne nettsiden. Du kan også bruke denne koblingen til å lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om Norton Safe Web

Aktivere eller deaktivere Norton Safe Web

Rapportere feilevaluering av et nettsted

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19692609_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013