Området er ikke sikkert

Symantec har analysert denne siden, og avgjort at det ikke er trygt å besøke dette området. Det er mulig at dette webområdet vil prøve å installere skadelig programvare på datamaskinen.

Det kan hende at området inneholder datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter. Eksempler på datamaskintrusler og identitetstrusler er virus, trojanere og ormer. Eksempler på irritasjonsmomenter er popup-vinduer, hacker-verktøy, vitseprogrammer, sporingsprogrammer, villedende programmer og uønskede programmer. Disse truslene kan angripe datamaskinen og installere skadelig kode uten din tillatelse. Du kan se antall datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter i popup-vinduet Norton områdesikkerhet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om denne websiden. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette webområdet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19692585_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011