Området er ikke sikkert

Symantec har analysert dette nettstedet, og avgjort at det ikke er trygt å besøke det. Det er mulig at dette webområdet vil prøve å installere skadelig programvare på datamaskinen.

Det kan hende at webområdet inneholder datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter. Eksempler på datamaskintrusler og identitetstrusler er virus, trojanere og ormer. Eksempler på irritasjonsmomenter er popup-vinduer, hacker-verktøy, vitseprogrammer, sporingsprogrammer, villedende programmer og uønskede programmer. Disse truslene kan angripe datamaskinen og installere skadelig kode uten din tillatelse. Du kan se antall datamaskintrusler, identitetstrusler og irritasjonsmomenter i popup-vinduet områdesikkerhet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker siden.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19692585_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013