Området er sikkert

Symantec har analysert denne nettsiden og fant ingen sikkerhetsproblemer. Norton Safe Web mener at dette nettstedet tilbyr en sikker handleopplevelse.

Du kan bruke følgende alternativer i popup-vinduet områdesikkerhet:

Informasjon om nettbutikk

Gir informasjon om om det er sikkert å handle på nettstedet du besøker.

Nettbutikkinformasjonen inkluderer følgende informasjon:

• Legitim bedrift

Her kan du se om e-handelsnettstedet er en legitim bedrift.

• Transaksjonsbeskyttelse

Her kan du se om nettbasert betaling utføres trygt med SSL-sertifikater fra VeriSign.

• Personvernbeskyttelse

Beskytter den private informasjonen din fra misbruk.

Popup-vinduet Områdesikkerhet viser informasjon om sikker handel basert på Symantecs områderangering og nettstedets VeriSign SSL-sertifikat.

Du kan bruke alternativet Full rapport hvis du ønsker mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Om beskyttelse mot nettfisking

Om Norton Safe Web

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19692530_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/07/2013