Om innstillinger for klientintegrering

I kategorien Klientintegrering i vinduet AntiSpam -innstillinger vises e-postprogrammene eller -klientene som du har installert på datamaskinen, og de tilknyttede adressebøkene.

Du finner følgende alternativer i kategorien Klientintegrering :

E-postklienter

Norton 360 Online støtter Norton AntiSpam-integrering med Microsoft Outlook og Outlook Express. I Windows Vista støtter i tillegg Norton 360 Online integrering av Norton AntiSpam i Windows Mail.

Når du slår på en e-postklient, integrerer Norton AntiSpam med klienten.

Adressebøker

Norton 360 Online støtter integrering av Norton AntiSpam med adressebøkene til e-postklienter som du vil at Norton AntiSpam skal importere e-postadresser fra.

Du kan også importere adresselisten i et e-postprogram til tillatelseslisten. Du trenger ikke å integrere Norton AntiSpam med e-postklientene dine for å importere adressene til tillatelseslisten.

Alternativet Tilbakemelding i raden Diverse gir deg muligheten til å gi Symantec tilbakemelding om feilklassifisert e-post.

Dette alternativet er kun tilgjengelig dersom Microsoft Outlook eller Outlook Express er installert på datamaskinen.

Alternativet Velkomstskjerm i raden Diverse gir deg en kort introduksjon til Norton AntiSpam hver gang du starter e-postprogrammet. Du kan slå av alternativet Velkomstskjerm hvis du ikke vil at velkomstskjermen skal vises.

Følgende e-postklienter støtter ikke klientintegrering:

• Outlook 2010 64-biters

• Thunderbird

• Windows Mail

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om Norton 360 Online-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19650960_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011