Om filterinnstillinger

Kategorien Filter i vinduet AntiSpam-innstillinger tilbyr alternativer for konfigurering av AntiSpam.

Du kan bruke følgende alternativer i kategorien Filter :

Utelatelser fra adressebok

Her kan du utelukke e-postadresser som ikke skal legges til automatisk i tillatelseslisten fra adresseboken.

Tillatelsesliste

Her kan du legge til adresser og domener (for eksempel, @symantec.com) som du ønsker å motta e-postmeldinger fra.

Blokkeringsliste

Her kan du legge til adresser og domener som du ikke ønsker å motta e-postmeldinger fra.

Norton AntiSpam merker alle e-postmeldinger fra disse adressene eller domenene som spam.

Webforespørsel

Med dette alternativet kan du få Symantecs webservere til å filtrere spammeldinger som lokale filtre mener ikke er spam.

Beskyttede porter

Du kan konfigurere POP3- og SMTP-porter for e-postbeskyttelse.

Om Norton AntiSpam-innstillinger

Om Norton 360 Online-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19650958_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 03/11/2011