Få mer hjelp med problemer med sikkerhetskopiering

Hvis du støter på problemer med Symantec-produktet som du ikke klarer å løse selv, eller har spørsmål om produktet, er det mer hjelp å få. Du kan bruke vinduet Norton Autofix til å gå til nettstedet for brukerstøtte og søke i Symantecs kunnskapsbase etter løsninger på problemet.

Få mer hjelp med problemer med sikkerhetskopiering

1. Klikk på Brukerstøtte og deretter på Få støtte i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Norton Autofix klikker du på Gå til nettstedet for brukerstøtte for å besøke dette nettstedet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19649041_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/03/2017