Få mer hjelp med problemer med sikkerhetskopiering

Hvis du støter på problemer med Symantec-produktet som du ikke klarer å løse selv, eller har spørsmål om produktet, er det mer hjelp å få. Du kan bruke vinduet Norton Autofix til å åpne støttewebområdet og søke i Symantecs kunnskapsbase etter løsninger på problemet.

Slik får du mer hjelp med problemer med sikkerhetskopiering:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Støtte. Deretter velger du Få støtte.

2. I vinduet Norton Autofix klikker du på Gå til webområdet for brukerstøtte for å besøke dette webområdet.

Løse et problem med Norton Autofix

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19649041_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011