Kjør diagnoserapport

Diagnoserapporten i Norton-produktet samler inn opplysninger om datamaskinen, inkludert operativsystemet, programmer og maskinvare. Du kan bruke denne rapporten til å finne og fikse problemene.

Diagnoserapporten er en sanntidsrapport med et tidsstempel. Norton genererer ikke denne rapporten automatisk. Du må bruke valget Diagnoserapport i vinduet Søk, og generere rapporten manuelt.

Hvis Norton finner problemer på datamaskinen, kan du bruke alternativet Løs nå til å løse problemene.

Rapporten kan lagres, sendes via e-post eller skrives ut ved behov.

Kjør diagnoserapport

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet i Norton.

2. I vinduet Søk velger du Diagnoserapport og klikker på Go.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19648659_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018