Kjøre diagnoserapport

Diagnoserapporten i Norton 360 Online samler inn opplysninger om datamaskinen, inkludert operativsystemet, programmer og maskinvare. Du kan bruke denne rapporten til å finne og fikse problemene.

Diagnoserapporten i Norton 360 Online er en sanntidsrapport med tidsstempel. Norton 360 Online genererer ikke denne rapporten automatisk. Du må benytte alternativet Kjør diagnoserapport og generere rapporten manuelt.

Hvis Norton 360 Online finner problemer på datamaskinen, kan du bruke alternativet Løs nå til å løse problemene.

Rapporten kan lagres, sendes via e-post eller skrives ut ved behov.

Slik kjører du diagnoserapport

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-optimalisering og deretter på Kjør diagnoserapport.

2. Når aktiviteten er fullført, ser du detaljene i vinduet Diagnoserapport. Deretter klikker du på Lukk.

Om totalbeskyttelse

Kjøre registeropprydding

Om PC-optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19648659_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011