Kjøre diagnoserapport

Diagnoserapporten i Norton Business Suite samler inn opplysninger om datamaskinen, inkludert operativsystemet, programmer og maskinvare. Du kan bruke denne rapporten til å finne og fikse problemene.

Diagnoserapporten i Norton Business Suite er en sanntidsrapport med tidsstempel. Norton Business Suite genererer ikke denne rapporten automatisk. Du må benytte alternativet Kjør diagnoserapport og generere rapporten manuelt.

Hvis Norton Business Suite finner problemer på datamaskinen, kan du bruke alternativet Løs nå til å løse problemene.

Rapporten kan lagres, sendes via e-post eller skrives ut ved behov.

Slik kjører du diagnoserapport

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Optimalisering og deretter på Kjør diagnoserapport.

2. Når aktiviteten er fullført, ser du detaljene i vinduet Diagnoserapport. Deretter klikker du på Lukk.

Om totalbeskyttelse

Kjøre registeropprydding

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19648659_N360_Business_CC_2014_no_no