Endre brukernavn og passord

I Identity Safe kan du endre brukernavn og passord for påloggingsinfo du har lagret i vinduet Redigere påloggingsinfo. Den oppdaterte informasjonen fylles automatisk ut neste gang du besøker den aktuelle websiden.

Slik endrer du brukernavnet:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger påloggingsinfo.

3. Velg navnet til webområdet du vil endre brukernavn for i Rediger påloggingsinfo -vinduet under Påloggingsinfo.

4. Klikk på Endre ved siden av Brukernavn, under Detaljer.

5. Skriv inn det nye brukernavnet i dialogboksen Brukernavn i boksen Skriv inn nytt brukernavn.

6. Klikk på OK.

7. Klikk på Lukk i vinduet Rediger påloggingsinfo.

Slik endrer du passordet:

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og klikker deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger påloggingsinfo.

3. Velg navnet til webområdet du vil endre passordet til i Rediger påloggingsinfo -vinduet under Påloggingsinfo.

4. Klikk på Vis ved siden av Passord, under Detaljer.

Vinduet Valider passord for Identity Safe vises. Dette vinduet vises kun dersom du har endret sikkerhetsnivået til Identity Safe-passordet til Be om passord før påloggingsinformasjon eller skjema fylles ut i vinduet Passord og sikkerhet.

5. I vinduet Valider passord for Identity Safe gjør du følgende:

• Skriv inn Identity Safe-passordet i feltet Skriv inn passord.

• Klikk på Validere.

6. Skriv inn det nye passordet i boksen Passord i vinduet Rediger påloggingsinfo

7. Klikk på Lukk.

8. Klikk på Ja i bekreftelsesdialogboksen for å lagre endringene.

Redigere påloggingsinfo

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19648615_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 06/11/2011