Slå av og på Nettleserbeskyttelse

Du kan velge om du vil beskytte nettleseren ved å la Norton-produktet blokkere ukjente programmer i å få tilgang til datamaskinen.

Nettleserbeskyttelse er som standard aktivert. Norton-produktet blokkerer da nye eller ukjente skadelige programmer proaktivt, før de angriper datamaskinen. Ved å beskytte nettleseren din, beskytter Norton-produktet dine sensitive opplysninger og hindrer angriperne fra å fjernstyre systemet ditt. Denne funksjonen ser etter sårbarheter i nettleserne Internet Explorer 7.0 eller nyere og Firefox 10.0 eller nyere.

Pass på at nettleserbeskyttelsen alltid er slått på, slik at nettleseren beskyttes mot angrep fra skadelige nettsteder.

Slå Nettleserbeskyttelse av eller på

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger -kategorien.

4. Flytt På/av -bryteren til Av eller i raden Nettleserbeskyttelse.

5. Klikk på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om det, velger du tidsperioden som skal utløpe før funksjonen Nettleserbeskyttelse slås av, og klikker på OK.

7. Klikk på Lukk i Innstillinger -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19639742_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016