Slå nettleserbeskyttelse av og på

Du kan velge om du vil beskytte nettleseren ved å la Norton 360 Online blokkere ukjente programmer fra å få tilgang til datamaskinen.

Nettleserbeskyttelse er som standard aktivert. Norton 360 Online blokkerer da nye eller ukjente skadelige programmer proaktivt, før de angriper datamaskinen. Norton 360 Online sikrer sensitive opplysninger og hindrer angriperne fra å fjernstyre systemet ved å beskytte nettleseren. Denne funksjonen ser etter sårbarheter i nettleserne Internet Explorer 6.0 eller nyere, Chrome 10.0 eller nyere og Firefox 3.6 eller nyere.

Pass på at nettleserbeskyttelsen alltid er slått på, slik at nettleseren beskyttes mot angrep fra skadelige webområder.

Slik slår du Nettleserbeskyttelse av og på:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Gjør ett av følgende på raden Nettleserbeskyttelse i kategorien Inntrengings- og nettleserbeskyttelse :

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av for å deaktivere nettleserbeskyttelse.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot for å slå på nettleserbeskyttelse.

4. Klikk på Bruk.

5. Hvis nettleserbeskyttelse er slått av i dialogboksen Beskyttelsesvarsel i rullegardinlisten Velg varighet, velger du hvor lenge du ønsker å slå av nettleserbeskyttelse.

6. Klikk på OK.

Om Inntrengings- og nettleserbeskyttelsesinnstillinger

Om Inntrengingsforhindring

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19639742_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011