Identity Safe: sikkerhetstrussel

Gjeldende webside har registrert en eller flere sikkerhetstrusler. Identity Safe fyller ikke ut påloggingsinfoen din automatisk på denne siden.

Du kan angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på områder som inneholder sikkerhetsrisikoer. Velg mellom følgende alternativer:

Klikk her hvis du vil ha mer informasjon om dette området

Bruk dette alternativet til å se en detaljert rapport om webområdet du besøker.

Når du klikker på denne koblingen, åpnes webområdet til Norton Safe Web i et nytt Internet Explorer-, Chrome- eller Firefox-vindu. Norton Safe Web viser den detaljerte rapporten om webområdet. Du kan se brukeromtaler og gi din egen tilbakemelding om webområdet.

Ikke fyll ut denne gangen

Bruk dette alternativet hvis du ikke vil at Identity Safe skal fylle ut påloggingsinformasjonen eller kortdetaljene automatisk på webområdet.

Aldri fyll ut

Bruk dette alternativet hvis du ønsker at Identity Safe aldri skal fylle ut detaljer på webområder som inneholder sikkerhetstrusler.

Fyll ut allikevel denne gangen

Bruk dette alternativet hvis du vil fylle ut detaljene dine.

Når du klikker på dette alternativet, viser Identity Safe all tilgjengelig påloggingsinfo for denne siden. Du kan velge påloggingsinfoen du ønsker fra listen.

Hvis du befinner deg på en webside med skjemaer, viser Identity Safe tilgjengelige kort som du har lagret. Du kan velge et kort fra listen, og la Identity Safe bruke informasjonen på kortet til å fylle ut skjemaet.

Fyll alltid ut

Bruk dette alternativet hvis du vil at Identity Safe alltid skal fylle ut påloggingsinformasjonen, uavhengig av sikkerhetsstatusen til webområdet.

Om Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19586998_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2011