Komme i gang med Norton sikkerhetskopiering i skyen

Sikkerhetskopiering i skyen lagrer og beskytter viktige filer og dokumenter som et forebyggende tiltak for tap av data på grunn av feil på harddisken, stjålne enheter og til og med ransomware.

Norton sikkerhetskopiering i skyen er kun tilgjengelig i Windows.

Du må opprette et sikkerhetskopisett som angir filtypen du vil sikkerhetskopiere, før du kan kjøre Norton sikkerhetskopiering i skyen. Du kan også angi hvor du vil lagre de sikkerhetskopierte filene, og når du vil kjøre sikkerhetskopieringen. Du kan sikkerhetskopiere filer til skyen ved hjelp av Norton sikkerhetskopiering i skyen eller til dine egne eksterne stasjoner.

Den første gangen du kjører en sikkerhetskopiering, kan det hende Norton bruker litt tid på å utforske og kopiere alle filene på datamaskinen. Hvis Internett-tilkoblingen er treg, kan prosessen ta litt lenger tid.

TRINN 1

Opprette et sikkerhetskopisett

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. På fanen Sammendrag, under Ting du kan gjøre, klikk på Opprette nytt sikkerhetskopisett.

I vinduet som vises, skriver du inn et navn for sikkerhetskopisettet og klikker på OK.

4. Velg en eller flere filkategorier under Filtyper på fanen Hva.

5. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

6. Gå il fanen Hvor og velg en plassering for sikkerhetskopiene i kolonnen Mål.

Hvis du valgte Sikker nettbasert lagring, klikker du på koblingen og følger instruksjonene for å logge på Norton-kontoen og aktivere nettbasert lagring.

Med innstillingen Begrensning av båndbredde kan du stille inn hvor mye båndbredde Norton skal bruke på å sikkerhetskopiere filer på Internett. Du kan endre følgende båndbreddebegrensningstilstander:

• Raskeste (anbefales)

• Høy bruk

• Moderat bruk

• Lav bruk

Når du velger den anbefalte innstillingen, bruker sikkerhetskopieringen all tilgjengelig båndbredde, og andre Internett-aktiviteter kan bli tregere.

7. Gå til fanen Når og velg en egnet tidsplan for sikkerhetskopiering fra Tidsplan -listen.

TRINN 2

Kjøre Norton sikkerhetskopiering i skyen

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopi. Deretter klikker du på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Følg instruksjonene på skjermen i vinduet Kjør sikkerhetskopiering.

4. Klikk på Lukk.

Hvis sikkerhetskopieringen ikke fullføres, kan mulige årsaker være utilstrekkelig lagringsplass eller hastighetsbegrensninger. Kontroller alltid at du er tilkoblet Internett når du kjører en sikkerhetskopiering, og at lagringsenheter er tilkoblet og slått på.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19213795
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2019