Brukernavn

Når du legger til påloggingsinformasjon manuelt, kan du skrive inn brukernavnet selv. Bruk boksen Angi nytt brukernavn til å skrive inn brukernavnet.

Du kan stille inn passord for påloggingsinformasjonen du la til i feltet Passord, i delen Detaljer. Påloggingsdetaljene vises kun i delen Detaljer etter at du har valgt en pålogging fra delen Pålogginger.

Du kan også endre brukernavnet tilknyttet påloggingene du har lagret. Klikk på alternativet Endre ved siden av Brukernavn. Dette finner du i delen Detaljer i vinduet Redigere påloggingsinfo.

I tillegg til å endre brukernavn, er det også mulig å endre passord i vinduet Redigere påloggingsinfo.

Om Redigere påloggingsinfo

Endre brukernavn og passord

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19213787_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011