Brannmur

Innstillinger for brannmur i Norton Business Suite sjekker datamaskinens Internett-tilkobling slik at den beskyttes mot uønsket kommunikasjonsaktivitet og Internett-inntrenging.

I følgende tabell vises kategoriene som er tilgjengelige i innstillingsvinduet for brannmuren.

Generelle innstillinger

Her kan du aktivere de generelle brannmurfunksjonene og tilpasse portene som datamaskinen bruker til å vise nettsider.

Du kan styre hvordan brannmuren skal håndtere uvanlige protokoller og nettverkstrafikk til og fra datamaskinen. I henhold til de generelle innstillingene tillater eller blokkerer brannmuren innkommende og utgående tilkoblingsforsøk og deling av ressurser med din datamaskin. Du kan også bruke generelle innstillinger til å la brannmuren styre tilkoblingsforsøk til eller fra blokkerte og inaktive porter på datamaskinen.

Programregler

Lar deg kontrollere Internett-tilgangen til programmene som finnes på datamaskinen din.

Du kan bruke brannmurinnstillingene til å opprette og endre regler for programmer.

Trafikkregler

Her kan du bestemme hvordan brannmuren behandler innkommende og utgående nettverkstilkoblinger av diverse typer

Du kan bruke brannmurinnstillingene til å opprette og endre trafikkregler.

Inntrengings- og nettleserbeskyttelse

Her kan du stille inn brannmuren til å forhindre inntrengningsforsøk og beskytte nettleseren mot angrep fra skadelige nettsteder.

Inntrengingsforhindring gjennomsøker all nettverkstrafikk til og fra datamaskinen.

Nettleserbeskyttelse ser etter sårbarheter i nettleserne Internet Explorer 7.0 eller nyere, Chrome 17.0 eller nyere og Firefox 10.0 eller nyere. Du må slå på alternativet Nettleserbeskyttelse for å aktivere denne funksjonen.

Informasjon om nedlasting beskytter datamaskinen mot utrygge filer du laster ned via nettlesere. Denne funksjonen støtter kun nedlastinger som bruker HTTP-protokoll, og kun nettleserne Internet Explorer, Chrome og Firefox

Avanserte innstillinger

Brukes til å aktivere avanserte beskyttelsesfunksjoner for Smart brannmur.

Automatisk programstyring konfigurerer automatisk innstillinger for Internett-tilkobling for nettaktiverte programmer når de kjøres for første gang.

Alternativet Lær IPv6 NAT-traverseringstrafikk automatisk er kun tilgjengelig når alternativet Automatisk programstyring er satt til Aggressiv eller Automatisk. Norton Business Suite inneholder alternativet Lær IPv6 NAT-traverseringstrafikk automatisk slik at du kan styre nettverkstrafikken som bruker Teredo til å kommunisere med datamaskinen.

Etter at du har slått av Automatisk programstyring, kan du slå på Overvåkning av avanserte hendelser. Du kan bruke alternativene for Overvåkning av avanserte hendelser til å konfigurere innstillingene for Internett-tilkobling for Internett-aktiverte programmer første gangen de kjøres.

Slå Smart brannmur av og på

Om Smart brannmur

Om brannmurregler

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.