Om Administrasjonsinnstillinger

I vinduet Administrasjonsinnstillinger kan du konfigurere ulike viktige alternativer i Norton Business Suite.

Du får følgende alternativer:

Optimalisering når datamaskinen er inaktiv

Her kan du konfigurere at Norton Business Suite skal defragmentere oppstartsvolumet eller den lokale disken med oppstartsvolumet når datamaskinen er inaktiv.

Når dette alternativet er aktivert, planlegger Norton Business Suite automatisk en optimalisering når det registrerer at du har installert et nytt program på datamaskinen. Optimalisering gjør datamaskinen raskere ved å defragmentere harddisken.

Månedlig rapport

Her kan du se et sammendrag av hvordan Norton Business Suite har beskyttet deg i løpet av de siste 30 dagene.

Denne rapporten inkluderer aktiviteter som Norton Business Suite utførte for å beskytte datamaskinen. Du kan aktivere alternativet Månedlig rapport dersom du vil at Norton Business Suite skal vise denne rapporten automatisk hver 30. dag.

Last ned ny versjon automatisk

Du kan laste ned den siste versjonen av Norton Business Suite automatisk.

Når du blir bedt om det, kan du enkelt installere den nyeste versjonen av Norton Business Suite. Dette alternativet er som standard aktivert. Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, siden den kan inneholde nye funksjoner, og fordi den gir økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Det kan hende denne funksjonen ikke fungerer i alle versjoner av Norton Business Suite.

Proxy-innstillinger for nettverket

Her kan du angi detaljer om automatisk konfigurering, proxy-innstillinger og autentiseringsinformasjon for tilkobling til Internett.

Programmer som LiveUpdate og Norton Insight, bruker de angitte innstillingene for proxy-serveren til å koble til Symantec-serveren via Internett. LiveUpdate bruker proxy-innstillinger til å hente oppdateringer. Norton Insight bruker proxy-innstillinger til å hente bestemte opplysninger om filene, som klareringsnivå eller digital signatur.

Norton fellesskapsovervåkning

Med denne funksjonen kan du sende inn utvalgt sikkerhets- og programdata til Symantec for analyse.

Norton fellesskapsovervåkning beskytter deg mot nye potensielle risikoer. Den henter inn informasjon om nye sikkerhetsrisikoer fra datamaskinen din, og sender informasjonen til Symantec for analyse. Symantec vurderer disse dataene for å identifisere nye trusler og hva som skal gjøres med dem.

Alternativet Detaljert feildatainnsamling er tilgjengelig når Norton fellesskapsovervåkning er aktivert.

Med alternativet Detaljert feildatainnsamling kan du tillate eller avvise flere detaljerte datainnsendelser. De detaljerte dataene varierer, avhengig av hvilke Norton-feil og -komponenter det er snakk om. Du kan bruke alternativene Alltid, Aldri og Spør meg til å konfigurere innsendelsene.

Varsler fra Norton Oppgaver

Her kan du konfigurere Norton Business Suite til å vise eller skjule varslene som vises når Norton-oppgaver kjøres i bakgrunnen.

Ytelsesovervåkning

Viser ytelsen til datamaskinen.

Når alternativet Ytelsesovervåkning er slått på, overvåker Norton Business Suite CPU-bruken og minnebruken på datamaskinen. Det registrerer også viktige systemaktiviteter som du har utført i løpet av de tre siste månedene.

I tillegg varsler Norton Business Suite deg med ytelsesvarsler hvis et program eller en prosess bruker mye ressurser.

Følgende alternativer er tilgjengelige når Ytelsesovervåkning er slått på:

• Ytelsesvarsling

Med dette alternativet kan du angi at Norton Business Suite skal registrere og varsle deg når et program eller en ressurs begynner å bruke markant mer ressurser.

Varselet fra Norton Business Suite viser informasjon om hvilket program det er snakk om, og hvilke ressurser det bruker. Du kan klikke på koblingen Detaljer og innstillinger i varselet for å se mer informasjon om ressursforbruket til programmet i vinduet File Insight.

Når dette alternativet er satt til , varsler Norton Business Suite med ytelsesvarsler, og lagrer hendelsen i Sikkerhetslogg. Hvis dette alternativet er satt til Bare loggfør, lagrer Norton Business Suite hendelsen i Sikkerhetslogg, men varsler deg ikke. Du kan også slå av dette alternativet dersom du ikke ønsker å se ytelsesvarsler. Dette alternativet er som standard aktivert.

• Profil for ressursforbruk ved varsling

Her kan du konfigurere en profil for hva slags grenser som utløser ytelsesvarsler.

Når ressursforbruket til et program overskrider en definert grense, viser Norton Business Suite et ytelsesvarsel.

Du kan angi grensen til Lavt, Middels eller Høyt. Middels er standardinnstillingen.

• Bruk profil for lavt ressursbruk ved batterikjøring

Med dette alternativet kan du angi at Norton Business Suite skal sette profilen til lavt forbruk når datamaskinen går på batteriet.

Dette sikrer at datamaskinen yter bedre ved batterikjøring. Når dette alternativet er av, bruker Norton Business Suite grensen som er angitt i alternativet Profil for ressursforbruk ved varsling. Dette alternativet er som standard aktivert.

• Varsel for høy bruk av:

• CPU

Når dette alternativet er aktivert, registrerer og varsler Norton Business Suite om økt prosessorbruk fra ethvert program og enhver prosess. Dette alternativet er som standard aktivert.

• Minne

Når dette alternativet er aktivert, registrerer og varsler Norton Business Suite om økt minnebruk fra ethvert program og enhver prosess. Dette alternativet er som standard aktivert.

• Disk

Når dette alternativet er aktivert, registrerer og varsler Norton Business Suite om økt diskbruk fra ethvert program og enhver prosess. Dette alternativet er som standard deaktivert.

• Referanser

Når dette alternativet er aktivert, registrerer og varsler Norton Business Suite om økt referansebruk fra ethvert program og enhver prosess. En referanse er en peker som gjør at et program kan åpne eller identifisere ressurser. Dette alternativet er som standard deaktivert.

• Programutelatelser

Her kan du velge programmer som skal utelates fra ytelsesvarsler.

Du kan bruke alternativet Konfigurer for å vise programmene du ikke vil se ytelsesvarsler for.

Strømsparingsmodus

Du kan spare på batteriet ved å midlertidig stoppe flere bakgrunnsoppgaver mens datamaskinen går på batteri.

Dette alternativet er som standard aktivert.

Produktsikkerhet

Med denne funksjonen kan du sikre produktet og beskytte det mot uautoriserte endringer.

Du får følgende alternativer:

• Tilgang til innstillinger for brukere uten administratorrettigheter

Med denne funksjonen trenger ikke brukeren å ha administratorrettigheter for å kunne bruke alle alternativene i vinduet Innstillinger

Dette alternativet er som standard deaktivert. Du må logge på datamaskinen som en administrator for å kunne aktivere dette alternativet. Du har ikke tilgang til Innstillinger -vinduet dersom Innstillinger -vinduet er åpnet med en annen brukerkonto på datamaskinen.

• Norton manipuleringsbeskyttelse

Beskytter Norton-produktet fra angrep eller endringer av ukjente, mistenkelige eller truende tilleggsprogrammer

• Innstillinger for passordbeskyttelse

Beskytter innstillingene for Norton Business Suite med et passord. Det beskytter produktinnstillingene mot uautorisert tilgang

• Overvåking av produkttilstand

Gjør at du kan overvåke eller ignorere beskyttelsesstatusen for antivirus, brannmur, identitetsbeskyttelse og diverse funksjoner i Norton Business Suite

Innstillinger for stillemodus

Du kan slå manuell stillemodus av og på.

Du får følgende alternativer:

• Stillemodus (manuelt)

Når du slår på Stillemodus (manuelt), aktiveres stillemodus i en angitt periode. Norton Business Suite holder da tilbake alle varsler og bakgrunnsaktiviteter så lenge som du har angitt.

• Fullskjermsøk

Når du aktiverer Fullskjermsøk, oppdager Norton Business Suite automatisk programmer som kjøres i fullskjermmodus, og stillemodus aktiveres. Norton Business Suite holder da tilbake det meste av varsler, og stanser bakgrunnsaktiviteter. Bare aktiviteter som beskytter datamaskinen mot virus og andre sikkerhetsrisikoer, kjøres.

• Automatisk stillemodus ved oppdagelse av:

• Platebrenning med IMAPI 2.0

Når du bruker et Media Center-program til å brenne en CD eller DVD, oppdager Norton Business Suite denne aktiviteten og slår på automatisk stillemodus. Når automatisk stillemodus er slått på, holder Norton Business Suite tilbake bakgrunnsaktiviteter, men varsler og beskjeder fortsetter å vises.

• TV-opptak med Media Center

Når du bruker et Media Center-program til å ta opp et TV-program, oppdager Norton Business Suite denne aktiviteten og slår på automatisk stillemodus. Når automatisk stillemodus er slått på, holder Norton Business Suite tilbake bakgrunnsaktiviteter, men varsler og beskjeder fortsetter å vises.

• Egendefinerte programmer

Når du kjører et program på listen over Egendefinerte programmer, oppdager Norton Business Suite denne aktiviteten og slår på automatisk stillemodus. Når automatisk stillemodus er slått på, holder Norton Business Suite tilbake bakgrunnsaktiviteter, men varsler og beskjeder fortsetter å vises.

Du kan redigere listen med programmer du vil at skal aktivere automatisk stillemodus.

Forsinkelse for automatisk gjenopptakelse etter hvile- eller dvalemodus

Her kan du utsette den automatiske kjøringen av Norton-oppgaver i bakgrunnen når datamaskinen går ut av dvale- eller standbymodus. Standardvarigheten er 10 minutter.

Forsinkelse av automatiske oppgaver

Her kan du angi varighet for når bestemte Norton-programmer som kjøres automatisk når du slår på datamaskinen, skal kjøres.

Det forsinker ikke beskyttelsen fra Norton Business Suite. Du kan angi Forsinkelse av automatiske oppgaver for en periode fra 1 minutt til 20 minutter. Standardvarigheten er 20 minutter.

Tidsavbrudd på grunn av inaktivitet

Med denne funksjonen kan du angi hvor lang tid det skal gå før Norton Business Suite identifiserer datamaskinen som inaktiv.

Du kan angi tidsavbrudd ved inaktivitet etter en periode på mellom 1 og 30 minutter. Standardvarigheten er 10 minutter.

Opprydding i Firefox

Bidrar til at PCen kjører effektivt og problemfritt ved å slette ubrukte midlertidige filer og surfeloggen hvis du bruker Firefox.

Norton Business Suite rydder automatisk opp i midlertidige filer fra Internet Explorer, logg og bokmerker i bakgrunnen.

Du får følgende alternativer:

• Opprydding av midlertidige Firefox-filer

Med denne funksjonen kan du fjerne midlertidige filer som samler seg opp når du surfer med Firefox.

• Opprydding i Firefox-logg

Med denne funksjonen kan du fjerne logger og bokmerker som samler seg opp når du surfer med Firefox.

Om Norton manipuleringsbeskyttelse

Om å beskytte Norton Business Suite-innstillingene med passord

Om proxy-innstillinger for nettverk

Om Norton Business Suite-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19134745_N360_Business_CC_2014_no_no