Utelate filer og mapper fra et sikkerhetskopisett

Med Norton kan du utelate filene som Norton oppdager automatisk og plasserer i filkategorier eller en hel filkategori. Alternativet Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva i vinduet Administrere sikkerhetskopisett gir deg alternativer for å utelate filer og mapper fra et sikkerhetskopisett.

Du kan utelate en fil eller mappe fra sikkerhetskopisettet fra Windows Utforsker ved hjelp av hurtigmenyen. Hurtigmenyen er tilgjengelig etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen og vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer er lukket. Når du utelater en fil fra sikkerhetskopisettet, viser Norton informasjonen i vinduet som vises når du klikker på Legg til eller utelat filer og mapper. Du kan se alle filene du har utelatt fra sikkerhetskopieringen.

Du kan også fjerne en utelatelse fra listen over elementer som er lagt til i eller utelatt fra sikkerhetskopieringen, med alternativet Fjern fra listen. Dette alternativet er tilgjengelig i vinduet som vises når du klikker på Legg til eller utelat filer og mapper.

Utelate fil fra et sikkerhetskopisett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Utelat fil i vinduet som åpnes.

4. Naviger deg til filen du ønsker å legge til, i filvalgvinduet som vises, og klikk på Åpne.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Utelate mappe fra et sikkerhetskopisett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Utelat mappe i vinduet som åpnes.

4. Naviger deg til mappen du ønsker å utelate, i mappevalgvinduet som vises, og klikk på OK.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Utelate en fil eller mappe fra et sikkerhetskopisett i Windows Utforsker

1. I Windows Utforsker høyreklikker du på filen, og velger Norton Security > Utelat fra sikkerhetskopi.

Alternativet Utelat fra sikkerhetskopi i høyreklikkmenyen aktiveres ikke før du har konfigurert sikkerhetskopieringen og lukket vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer.

2. Klikk på sikkerhetskopisettet du vil utelate filen eller mappen fra.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19134675_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016