Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Norton Business Suite gir deg muligheten til å utelate filene som Norton Business Suite oppdagerer og plasserer i filkategorier automatisk, eller en hel filkategori. Alternativet Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva i vinduet Administrere sikkerhetskopisett gir deg alternativer for å utelate filer og mapper fra et sikkerhetskopisett.

Du kan utelate en fil eller mappe fra sikkerhetskopisettet fra Windows Utforsker ved hjelp av hurtigmenyen. Hurtigmenyen er tilgjengelig etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen og vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer er lukket. Når du utelater en fil fra sikkerhetskopisettet, viser Norton Business Suite informasjonen i vinduet som vises når du klikker på Legg til eller utelat filer og mapper. Du kan se alle filene du har utelatt fra sikkerhetskopieringen.

Du kan også fjerne en utelatelse fra listen over elementer som er lagt til i eller utelatt fra sikkerhetskopieringen, med alternativet Fjern fra listen. Dette alternativet er tilgjengelig i vinduet som vises når du klikker på Legg til eller utelat filer og mapper.

Slik utelater du en fil fra et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Utelat fil i vinduet som åpnes.

4. Naviger deg til filen du ønsker å legge til, i filvalgvinduet som vises, og klikk på Åpne.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett for å lagre innstillingene.

Slik utelater du en mappe fra et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Utelat mappe i vinduet som åpnes.

4. Naviger deg til mappen du ønsker å utelate, i mappevalgvinduet som vises, og klikk på OK.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett for å lagre innstillingene.

Slik utelater du en fil eller mappe fra et sikkerhetskopisett i Windows Utforsker

1. I Windows Utforsker høyreklikker du på filen, og velger Norton Business Suite > Utelat fra sikkerhetskopi.

Alternativet Utelat fra sikkerhetskopi i høyreklikkmenyen aktiveres ikke før du har konfigurert sikkerhetskopieringen og lukket vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer.

2. Klikk på sikkerhetskopisettet du vil utelate filen eller mappen fra.

Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Sikkerhetskopiere filer

Slette sikkerhetskopisett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19134675_N360_Business_CC_2014_no_no