Innstillinger for Norton LiveUpdate

Norton-produktet ditt beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom de nyeste program- og definisjonsoppdateringene. Automatisk LiveUpdate henter de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton-produktet kan oppdage og advare når et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel er til stede.

Du kan bruke alternativene for Oppdateringer til å laste ned de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og beskytte datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene. Du har følgende alternativer:

• Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate søker automatisk etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer når du er koblet til Internett.

• Ta kun i bruk oppdateringer etter omstart

Med dette alternativet kan du angi hvordan programoppdateringer fra den automatiske LiveUpdate-funksjonen skal tas i bruk på datamaskinen. Noen programoppdateringer krever at du starter datamaskinen på nytt for at de skal tre i kraft.

Når du aktiverer dette alternativet, blir programoppdateringer som krever omstart, i stedet automatisk tatt i bruk neste gang du starter datamaskinen på nytt. Programoppdateringer som ikke krever omstart, blir imidlertid tatt i bruk øyeblikkelig. Dette alternativet er som standard deaktivert.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117847_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2016