Om innstillinger for antispionprogram og oppdateringer

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Sikkerhetsrisikoer, som for eksempel spion- og reklameprogrammer, kan utgjøre en trussel mot personlige opplysninger og personvernet. Spionprogrammer og reklameprogrammer er nært beslektet. I noen tilfeller har de overlappende funksjoner, men selv om begge typene samler opplysninger om deg, kan typen opplysninger de samler være forskjellig.

Norton 360 Online beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye program- og definisjonsoppdateringer. Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer laster ned de nyeste virusdefinisjonene i form av definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Du kan bruke følgende innstillinger for antispionprogram og oppdateringer:

Antispionprogram

Med alternativer for antispionprogram kan du velge hvilke risikokategorier du vil at Norton 360 Online skal lete etter i søk med Auto-Protect, manuelle søk, e-postsøk og direktemeldingssøk.

Oppdateringer

Norton 360 Online beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom program- og definisjonsoppdateringer. Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton 360 Online kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Du kan bruke alternativene for oppdateringer til å laste ned de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og beskytte datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene. Velg mellom følgende alternativer:

• Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate søker automatisk etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer når du er koblet til Internett.

• Stadige oppdateringer

I tillegg til definisjonsoppdateringene som automatisk LiveUpdate laster ned, bruker Norton 360 Online direkteavspillingsteknologi til å laste ned de siste virusdefinisjonene. Disse nedlastningene kalles Stadige oppdateringer. Stadige oppdateringer er lettere og raskere, og beskytter datamaskinen mot stadige trusler på Internett.

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Om antivirusinnstillinger

Om Norton 360 Online-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117847_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011