Om innstillinger for antispionprogram og oppdateringer

Antispionprogram beskytter datamaskinen mot sikkerhetsrisikoer som kan sette personlige opplysninger og personvern i fare.

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom nye program- og definisjonsoppdateringer. Automatisk LiveUpdate og Stadige oppdateringer laster ned de nyeste virusdefinisjonene i form av definisjonsoppdateringer, og beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene.

Du kan bruke følgende innstillinger for antispionprogram og oppdateringer:

Antispionprogram

Med alternativer for antispionprogram kan du velge hvilke risikokategorier du vil at Norton Business Suite skal lete etter i søk med Auto-Protect, manuelle søk, e-postsøk og direktemeldingssøk.

Oppdateringer

Norton Business Suite beskytter datamaskinen mot svakheter gjennom program- og definisjonsoppdateringer. Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton Business Suite kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Du kan bruke alternativene for oppdateringer til å laste ned de nyeste virusdefinisjonene gjennom definisjonsoppdateringer, og beskytte datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene. Velg mellom følgende alternativer:

• Automatisk LiveUpdate

Automatisk LiveUpdate søker automatisk etter definisjonsoppdateringer og programoppdateringer når du er koblet til Internett.

• Stadige oppdateringer

I tillegg til definisjonsoppdateringene som automatisk LiveUpdate laster ned, bruker Norton Business Suite direkteavspillingsteknologi til å laste ned de siste virusdefinisjonene. Disse nedlastningene kalles Stadige oppdateringer. Stadige oppdateringer er lettere og raskere, og beskytter datamaskinen mot stadige trusler på Internett.

• Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart

Med dette alternativet kan du angi hvordan programoppdateringer fra den automatiske LiveUpdate-funksjonen skal tas i bruk på datamaskinen. Noen programoppdateringer krever at du starter datamaskinen på nytt for at de skal tre i kraft.

Når du aktiverer dette alternativet, blir programoppdateringer som krever omstart, i stedet automatisk tatt i bruk neste gang du starter datamaskinen på nytt. Programoppdateringer som ikke krever omstart, blir imidlertid tatt i bruk øyeblikkelig. Dette alternativet er som standard deaktivert.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Om Antivirus innstillinger

Om Norton Business Suite-innstillinger

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117847_N360_Business_CC_2014_no_no