Tjeneste avsluttet

Tjenesten Norton Business Suite er blitt avbrutt. Hvis du har noen spørsmål om dette problemet, eller mener at tjenesten ble kansellert ved en feil, bør du ta kontakt med Internett-leverandøren for å få hjelp til å bekrefte dette.

Hvis du har et gyldig abonnement, løses som regel problemet hvis du avinstallerer Norton Business Suite og installerer det på nytt.

Norton-produktet er deaktivert, og beskytter ikke lenger datamaskinen. Du kan se hvordan du kan kjøpe produktet, i meldingen som gis av det forrige produktet.

Du må ha et gyldig abonnement på Norton Business Suite-tjenesten for å motta definisjons- eller programoppdateringer fra Symantec. Datamaskinen er ikke beskyttet mot sikkerhetstrusler til du fornyer abonnementet på tjenesten. Hvis du har problemer med å aktivere tjenesten, må du kontakte tjenesteleverandøren.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1911743_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/07/2013