Styre oppstartselementer

Oppstartsstyreren overvåker og viser deg programmene som starter automatisk når du slår på datamaskinen. Du kan redusere tiden det tar å starte datamaskinen, og samtidig forbedre maskinytelsen, ved å forsinke oppstarten av visse programmer.

Norton forsinker oppstarten av de valgte programmene med fem minutter. Det første forsinkede programmet i Oppstartsstyrer starter fem minutter etter at datamaskinen starter. Hvert påfølgende forsinkede program starter med en videre forsinkelse på ti sekunder.

Forsinke oppstartselementer

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Oppstartsstyrer i hovedvinduet til Norton.

2. Velg programmet du vil forsinke, i kolonnen Forsinke start i vinduet Oppstartsstyrer.

3. Klikk på Bruk.

4. Klikk på Lukk.

Kjøre forsinkede oppstartselementer manuelt

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Oppstartsstyrer i hovedvinduet til Norton.

2. Klikk på Kjør forsinkede elementer nå i vinduet Oppstartsstyrer.

3. Vent til programmet starter, og klikk deretter Lukk i Oppstartsstyrer -vinduet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117382_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017