Administrere oppstartselementer

Oppstartsstyreren i Norton Business Suite overvåker og viser deg programmene som starter automatisk når du slår på datamaskinen. Du kan redusere tiden det tar å starte datamaskinen, og samtidig forbedre maskinytelsen, ved å forsinke oppstarten av visse programmer.

Norton Business Suite forsinker oppstarten av de valgte programmene med fem minutter. Det første forsinkede programmer i Oppstartsstyrer starter fem minutter etter at datamaskinen starter. Hvert påfølgende forsinkede program starter med en videre forsinkelse på 10 sekunder.

Slik forsinker du oppstartselementer:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Optimalisering og deretter på Kjør Oppstartsstyrer.

2. Merk av for programmet du vil forsinke, i kolonnen Forsinke start.

3. Klikk på Bruk, så lagres endringene.

4. Klikk på Lukk.

Slik kjører du forsinkede oppstartselementer manuelt:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Optimalisering og deretter på Kjør Oppstartsstyrer.

2. Klikk på Kjør forsinkede elementer nå i vinduet Oppstartsstyrer.

3. Vent til programmet starter, og klikk deretter Lukk i Oppstartsstyrer -vinduet.

Om Oppstartsstyrer

Deaktivere og aktivere oppstartselementer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117382_N360_Business_CC_2014_no_no