Om Oppstartsstyrer

Noen programmer er konfigurert til å starte ved oppstart av datamaskinen. Antallet oppstartselementer øker etter som du installerer nye programmer, og dette kan øke tiden det tar for datamaskinen å starte. Oppstartsstyreren hjelper til med å administrere oppstartselementene på datamaskinen. Du kan se detaljert informasjon, som fellesskapsbruk og ressursforbruk, for hvert program som Oppstartsstyrer viser. Du kan også klikke på programnavnet og se File Insight-detaljene. Ut fra denne informasjonen kan du velge om du vil la programmet kjøre ved oppstart.

Du kan bruke Oppstartsstyrer til å håndtere programmer med følgende filendelser:

• Kjørbare Windows-filer (.exe)

• Windows-systemfiler (.sys)

• Bibliotekfiler for dynamiske koblinger (.dll)

• ActiveX-kontrollfiler (.ocx)

Norton Business Suite viser detaljer om fellesskapsbruk hvis følgende betingelser er oppfylt:

I Oppstartsstyrer kan du se listen over programmer som er inkludert i oppstartelementene. Du kan kan konfigurere Oppstartsstyrer til å kjøre eller ikke kjøre disse programmene når datamaskinen starter. Du kan også velge å forsinke oppstarten til programmer, og så kjøre dem manuelt fra Oppstartsstyrer. På denne måten kan du bedre datamaskinens ytelse. Du kan deaktivere et program og måle ytelsen til datamaskinen neste gang du starter den.

Norton Business Suite forsinker oppstarten av de valgte programmene med fem minutter. Det første forsinkede programmer i Oppstartsstyrer starter fem minutter etter at datamaskinen starter. Hvert påfølgende forsinkede program starter med en videre forsinkelse på 10 sekunder.

Når du avinstallerer Norton Business Suite, eller abonnementet utløper, tilbakestilles programmene du har lagt til i Oppstartsstyrer, til standard oppstartsinnstilling.

Fra tid til annen kan det hende at noen oppstartsprogrammer mangler på oppstartslisten. Det kan være følgende grunner til at Norton Business Suite fjerner et oppstartsprogram fra listen:

• Når du deaktiverer et program med en oppstartsinnstilling.

• Når du oppdaterer et program som kan tilbakestille alle oppstartsinnstillingene til standardalternativene.

• Når du bruker et annet program til å håndtere oppstartsprogrammene.

• Når du redigerer registernøklene manuelt.

Hvis du vil legge til et oppstartselement, kan du åpne oppstartsmappen som er tilgjengelig fra Start -menyen i Windows, og legge til programmer som du vil. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du legger til programmer i Oppstart i Windows, går du til Microsofts nettsted for teknisk støtte eller Hjelp for Windows på Internett.

Deaktivere og aktivere oppstartselementer

Administrere oppstartselementer

Om System Insight

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v19117365_N360_Business_CC_2014_no_no