Norton Safe Web

Med Norton Safe Web kan du surfe, søke og handle tryggere på Internett. Det analyserer nettstedene du besøker og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer. Norton Safe Web rangerer sikkerheten på alle nettstedene basert på disse analysene, før du besøker dem.

Norton Safe støtter nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19116982_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018