Surf sikkert på Internett med Norton Safe Web

Med Norton Safe Web kan du surfe, søke og handle trygt på Internett. Det analyserer nettstedene du besøker og finner ut om det finnes virus, spionprogrammer, skadelige programmer eller andre sikkerhetsrisikoer. Norton Safe Web rangerer sikkerheten på alle nettstedene basert på disse analysene, før du besøker dem.

Norton Safe Web støtter nettleserne Google Chrome, Microsoft Edge (krom-basert og EdgeHTML-basert), Mozilla Firefox og Apple Safari.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v19116982
Operativsystem: Windows, mac
Sist endret: 19/08/2020