Risikodetaljer

Vinduet Risikodetaljer viser risikoeffekten til en sikkerhetsrisiko. Blant informasjonen finner du risikonavn, -type og avhengigheter. Hvis du klikker på navnet til risikoen, får du se mer informasjon om den på webområdet til Symantec Security Response.

Kategorien Risikoeffekt viser også effekten som sikkerhetsrisikoen har på viktige deler av datamaskinen. Den totale risikoeffekten er basert på en kombinasjon av følgende kategorier:

Oppsummering

Måler i hvilken grad sikkerhetsrisikoen påvirker ytelsen til datamaskinen.

Personvern

Måler i hvilken grad sikkerhetsrisikoen sender dine personlige opplysninger til eksterne systemer.

Fjerning

Måler hvor lett eller vanskelig det er å fjerne sikkerhetsrisikoen fra datamaskinen.

Stealth

Måler antall taktikker en sikkerhetsrisiko bruker for å skjule seg slik at du ikke skal oppdage den.

Du kan velge en kategori for å vise detaljer om sikkerhetsrisikovurderinger.

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1911665_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 18/04/2011