Tjenestestatus

Datamaskinen må være koblet til Internett for at Norton Security Online skal holdes oppdatert. Norton Security Online laster ned og installerer de tilgjengelige definisjonsoppdateringene og programoppdateringene fra Symantec-serveren når du er koblet til Internett. Dette beskytter datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene og risikoene. Hvis du ikke kan koble til Internett, kan Norton Security Online-tjenesten bli utdatert.

Du må passe på at tjenesten er aktiv via tjenesteleverandøren. Du kan bruke alternativet Sjekk din tjeneste nå fra rullegardinmenyen til å sjekke tjenestestatusen. Norton Security Online sjekker tjenestestatusen på Symantec-serveren. Du må være koblet til Internett for å kunne sjekke tjenestestatusen.

Om å holde beskyttelsen oppdatert

Om Norton LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1911641_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 23/01/2015