Sikkerhetsforespørsel

Du bør slå på funksjonen for å sikre dekkende beskyttelse av systemet.

Dette vinduet vises når du forsøker å skru av noen av følgende funksjoner:

• Auto-Protect

Auto-Protect lastes inn i minnet når Windows starter, noe som gir konstant beskyttelse. Den blokkerer programmer som identifiseres som trusler, til og med før de installeres på datamaskinen. Symantec anbefaler at du alltid lar Auto-Protect være slått på, for å hindre at virus infiserer datamaskinen. Auto-Protect kjører i bakgrunnen, uten å forstyrre deg mens du arbeider.

Når du skrur av Auto-Protect, deaktiverer Norton 360 Online automatisk antivirusbeskyttelsen, SONAR-beskyttelsen og Informasjon om nedlasting.

• E-postbeskyttelse

E-postbeskyttelse er laget for å beskytte deg mot trusler som sendes eller mottas i e-postvedlegg. Datamaskinen beskyttes mot virus sendt til deg av andre når innkommende e-post gjennomsøkes. Ved å gjennomsøke utgående e-post, sikrer du at du ikke videresender virus eller ormer til andre. Norton 360 Online beskytter datamaskinen mot trusler mottatt via e-postvedlegg.

Når du skrur av E-postbeskyttelse, deaktiverer Norton 360 Online automatisk Virussøk i e-post og Norton AntiSpam.

Du kan også deaktivere funksjonen midlertidig og angi hvor lenge du vil at funksjonen skal være deaktivert. Når den innstilte tiden er utløpt, aktiveres funksjonen automatisk. Du kan når som helst overstyre innstillingen og slå av funksjonen i Innstillinger -vinduet.

Om totalbeskyttelse

Om innstillinger for automatisk beskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1911628_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/10/2011