Legg til element

Du kan legge til elementer i Norton Business Suite-vinduet Sanntidsutelatelser. Du kan skrive inn den fullstendige banen til elementet du vil utelate fra virussøk, i vinduet Legg til element. Du kan også gå til mappen og velge elementet. Du kan også velge om undermapper skal inkluderes eller utelates i vinduet Legg til element for alternativet Mapper.

Alternativet du velger i vinduet Sanntidsutelatelser, avgjør om du kan inkludere en fil eller en mappe i vinduet Legg til element. Hvis du for eksempel velger alternativet Filer i vinduet Sanntidsutelatelser, kan du ikke inkludere en mappe i vinduet Legg til element.

Du kan tildele utelatelser til lokale stasjoner, mapper, filgrupper, enkeltfiler eller nettverksstasjoner. Du må angi den nøyaktige banen til elementet du vil legge til i utelatelseslisten. Hvis du legger til en nettverksstasjon i utelatelseslisten, må du kontrollere at stasjonen er tilkoblet datamaskinen.

Hvis du flytter eller endrer navn på en fil eller mappe du har lagt til i utelatelseslisten, vil ikke utelatelsen fungere.

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Om Sanntidsutelatelser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1911462_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 26/07/2013