Reagere på sikkerhetsrisikoer

Når en risiko oppdages, fjerner Norton-produktet trusselen og isolerer den. Du kan se detaljer om risikoer som ble løst automatisk i vinduet Sikkerhetslogg. I enkelte tilfeller må du løse sikkerhetsrisikoene Norton-produktet har oppdaget manuelt.

Bruke offentlig Wi-Fi?

Du finner offentlig Wi-Fi på flyplasser, caféer, kjøpesentre og restauranter, der du får gratis tilgang til Internett. Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, finnes det risikoer med å bruke disse nettverkene.

Skjul informasjonen din for nysgjerrige øyne ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN), for eksempel Norton WiFi Privacy.

mer Se video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910999_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/05/2017