Vise og reparere trusler oppdaget av Norton Security

Når en risiko oppdages, fjerner Norton-produktet trusselen og isolerer den. I enkelte tilfeller må du løse sikkerhetsrisikoene Norton-produktet har oppdaget manuelt. Hvis du mottar et varsel av typen Trusler oppdaget eller et sikkerhetsrisikovarsel, følger du instruksjonene i varselet for å løse uløste trusler.

Bruke offentlig Wi-Fi?

Du finner offentlig Wi-Fi på flyplasser, caféer, kjøpesentre og restauranter, der du får gratis tilgang til Internett. Selv om offentlig Wi-Fi er praktisk, finnes det risikoer med å bruke disse nettverkene.

Skjul informasjonen din for nysgjerrige øyne ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN), for eksempel Norton WiFi Privacy.

Lær mer Se video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1910999_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/06/2018