Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Produktet har mange løsninger og funksjoner for behandling av virus og andre sikkerhetstrusler som oppdages.

Når Norton 360 Online oppdager en sikkerhetsrisiko på datamaskinen, må du ta deg av den. Norton 360 Online varsler deg når det oppdager en sikkerhetsrisiko. I vinduet som kommer opp, kan du se detaljer om risikoen, og du kan velge hva du vil at Norton 360 Online skal gjøre med den.

Norton 360 Online fjerner som standard sikkerhetsrisikoen fra datamaskinen, og setter den i isolasjon. Du kan imidlertid gjenopprette filen fra Isolasjon til originalplasseringen, og utelate den fra fremtidige søk.

Du bør bare utelate programmer Norton 360 Online-søk hvis du er sikker på at de er trygge. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen.

Iblant må du løse sikkerhetsrisikoene Norton 360 Online har oppdaget, manuelt. Du finner instruksjoner for å fjerne sikkerhetsrisikoer manuelt på webområdet Symantec Security Response.

I noen tilfeller identifiserer kanskje ikke Norton 360 Online et element som en sikkerhetsrisiko, men du mistenker likevel at elementet er infisert. I slike tilfeller kan du sende elementet inn til Symantec for videre analyse.

I tillegg har produktet løsninger for sikkerhetsrisikoer, som spionprogrammer og reklameprogrammer.

Om å finne virus, spionprogrammer og andre risikoelementer

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Handlinger du kan utføre hvis Norton 360 Online ikke kan reparere en fil

Sende et element inn til Symantec manuelt

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910999_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 30/09/2011