Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Produktet har mange løsninger og funksjoner for behandling av virus og andre sikkerhetstrusler som oppdages.

Når Norton Business Suite oppdager en sikkerhetsrisiko på datamaskinen, må du ta deg av den. Norton Business Suite varsler deg når det oppdager en sikkerhetsrisiko. I vinduet som kommer opp, kan du se detaljer om risikoen, og du kan velge hva du vil at Norton Business Suite skal gjøre med den.

Norton Business Suite fjerner som standard sikkerhetsrisikoen fra datamaskinen, og setter den i isolasjon. Du kan imidlertid gjenopprette filen fra Isolasjon til originalplasseringen, og utelate den fra fremtidige søk.

Du bør bare utelate programmer Norton Business Suite-søk hvis du er sikker på at de er trygge. Hvis et annet program f.eks. baserer seg på et sikkerhetsrisikoprogram for å fungere, kan du bestemme deg for å beholde programmet på datamaskinen.

Iblant må du løse sikkerhetsrisikoene Norton Business Suite har oppdaget, manuelt. Du finner instruksjoner for å fjerne sikkerhetsrisikoer manuelt på nettstedet Symantec Security Response.

I noen tilfeller identifiserer kanskje ikke Norton Business Suite et element som en sikkerhetsrisiko, men du mistenker likevel at elementet er infisert. I slike tilfeller kan du sende elementet inn til Symantec for videre analyse.

I tillegg har produktet løsninger for sikkerhetsrisikoer, som spionprogrammer og reklameprogrammer.

Om å finne virus, spionprogrammer og andre risikoelementer

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Handlinger du kan utføre hvis Norton Business Suite ikke kan reparere en fil

Sende et element inn til Symantec manuelt

Om Norton Bootable Recovery Tool

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910999_N360_Business_CC_2014_no_no