Vise eller reparere sikkerhetsrisikoer som Norton finner på enheten

Når Norton oppdager en sikkerhetsrisiko, fjernes risikoen automatisk, med mindre du blir bedt om å angi hvordan du vil løse risikoen. Hvis du trenger å gi innspill, viser Norton varselet Trusler oppdaget eller Sikkerhetsrisiko med forslag om hvordan du løser sikkerhetsrisikoen.

Kjør Norton Power Eraser hvis du tror at systemet er infisert. Norton Power Eraser er et kraftig verktøy for fjerning av skadelige programmer, som eliminerer sikkerhetsrisikoer som er vanskelige å fjerne. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Kjør Norton-søk for å se etter trusler på PC-en

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v1910999
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/07/2020