Redigere et planlagt søk

Du kan endre planen for planlagte, egendefinerte søk, hurtigsøk eller fullstendige systemsøk, i vinduet Søk.

Redigere et planlagt søk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av det søket du vil redigere, i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. Rediger planen i kategorien Planer for søk i vinduet Rediger søk.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på Neste.

7. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910946_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016