Endre et planlagt søk

Du kan endre planen for planlagte, egendefinerte søk, hurtigsøk eller fullstendige systemsøk, i vinduet Søk.

Slik redigerer du et planlagt søk fra Norton Business Suite-dialogboksen Søk :

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på redigeringsikonet ved siden av det søket du vil redigere, i kolonnen Rediger søk i vinduet Søk.

5. Rediger planen i kategorien Planer for søk i vinduet Rediger søk.

De fleste tidsintervallene inneholder ekstra alternativer som du kan bruke til å justere tidsplanen ytterligere. Angi de ekstra alternativene der det er nødvendig.

6. Klikk på Neste.

7. Klikk på Lagre i kategorien Søkealternativer.

Planlegge et søk

Planlegge et fullstendig systemsøk

Om planlegging av søk

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910946_N360_Business_CC_2014_no_no