Om planlegging av søk

Norton Business Suite oppdager automatisk når datamaskinen er inaktiv, og kjører et fullstendig systemsøk. Du kan imidlertid planlegge fullstendig systemsøk når du selv ønsker det. Du kan også sette opp en tidsplan for hurtigsøk og egendefinerte virussøk.

Du kan fastsette tidspunkt for søk som skal kjøres automatisk på bestemte datoer og klokkeslett, eller med jevne mellomrom. Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet. I Norton Business Suite kan du planlegge fullstendige systemsøk, hurtigsøk og egendefinerte virussøk. Men du kan ikke planlegge stasjonssøk, mappesøk og filsøk.

Du kan også velge at Norton Business Suite skal slå av datamaskinen eller sette den i hvile- eller dvalemodus automatisk når det planlagte søket er ferdig.

Planlegge et søk

Endre et planlagt søk

Planlegge et fullstendig systemsøk

Planlegge et hurtigsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910908_N360_Business_CC_2014_no_no