Slette et egendefinert søk

Du kan slette egendefinerte søk hvis du ikke lenger har behov for dem.

Slik sletter du et egendefinert søk

  1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

  2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

  3. Klikk på .

  4. Klikk på sletteikonet ved siden av det egendefinerte søket du vil slette, i kolonnen Slett i vinduet Søk.

  5. Klikk på Ja for å bekrefte at du vil slette søket.

Opprette et egendefinert søk

Om egendefinerte søk

Om Datamaskinsøk

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910897_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 28/08/2013