Kjøre et egendefinert søk

Når du kjører et egendefinert søk, trenger du ikke å definere hva du vil gjennomsøke på nytt.

Du kan kjøre egendefinerte søk fra vinduet Søk.

Kjøre et egendefinert søk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på Kjør ved det egendefinerte søket du vil kjøre, i vinduet Søk.

Du kan bruke følgende alternativer til å stanse et egendefinert søk midlertidig:

Pause

Stanser et egendefinert søk midlertidig.

Klikk på Fortsett for å fortsette søket.

Stopp

Avslutter et egendefinert søk.

Klikk på Ja for å bekrefte.

5. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler funnet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910881_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017