Kjøre et egendefinert søk

Når du kjører et egendefinert søk, trenger du ikke å definere hva du vil gjennomsøke på nytt.

Du kan kjøre egendefinerte søk fra vinduet Søk.

Slik kjører du et egendefinert søk:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på Kjør ved det egendefinerte søket du vil kjøre, i vinduet Søk.

Du kan bruke følgende alternativer til å stanse et egendefinert søk midlertidig:

Pause

Stanser et egendefinert søk midlertidig.

Klikk på Fortsett for å fortsette søket.

Stopp

Avslutter et egendefinert søk.

Klikk på Ja for å bekrefte.

5. I vinduet Resultatoversikt gjør du ett av følgende:

• Hvis ingen elementer krever spesiell oppmerksomhet, klikker du på Fullfør.

• Hvis noen av elementene krever spesiell oppmerksomhet, kan du gå gjennom risikoene i vinduet Trusler funnet.

Om egendefinerte søk

Om vinduet Resultatoversikt

Om vinduet Trusler oppdaget

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910881_N360_Business_CC_2014_no_no