Lage et egendefinert søk

Du kan opprette et egendefinert søk hvis du gjennomsøker en bestemt del av datamaskinen regelmessig. Slik kan du søke i den delen ofte, uten å måtte spesifisere dette hver gang. Du kan også fastsette tidspunkt for egendefinerte søk som skal kjøres automatisk på bestemte datoer og klokkeslett, eller med jevne mellomrom. Du kan planlegge et søk i henhold til egne preferanser. Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet.

Du kan slette søket når det ikke lenger er nødvendig. Eksempel: Du jobber med et prosjekt der du ofte må utveksle filer med andre. I slike tilfeller kan du opprette en mappe som du kopierer filene til, og gjennomsøker dem i, før du begynner å bruke dem. Når prosjektet er ferdig, kan du slette det egendefinerte søket for mappen.

Lage et egendefinert søk

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton.

2. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, klikker du på Egendefinert søk.

3. Klikk på Kjør.

4. Klikk på Opprett søk i vinduet Søk.

5. Skriv inn et navn på søket i boksen Navn på søk i vinduet Nytt søk.

Du kan ikke kalle søket det samme som et annet søk du har lagret.

6. Legg til elementene du vil søke i, i kategorien Søkeelementer.Velge søkeelementer

7. Angi tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres i kategorien Planer for søk.Planlegg et søk

8. Konfigurer alternativene for søk i kategorien Søkealternativer.Konfigurere søkealternativene

9. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910850_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017