Opprette et egendefinert søk

I stedet for å kjøre standardsøkene som er oppført i ruten Søk, kan du opprette dine egne søk som oppfyller dine behov. Du kan f.eks. lage et søk som søker gjennom en mappe der du lagrer nedlastede filer.

Du oppretter egendefinerte søk i vinduet Søk.

Når du har opprettet egendefinerte søk, kan du også planlegge at disse kjøres automatisk på bestemte datoer og klokkeslett eller med jevne mellomrom.

Slik lager du et egendefinert søk:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhet, og deretter på Kjør søk.

2. Klikk på Egendefinert søk under Datamaskinsøk, i vinduet Søk.

3. Klikk på .

4. Klikk på Opprett søk i vinduet Søk.

5. Skriv inn et navn på søket i boksen Navn på søk i vinduet Nytt søk.

Du kan ikke kalle søket det samme som et annet søk du har lagret.

6. Legg til elementene du vil søke i, i kategorien Søkeelementer.Velge søkeelementer

7. Angi tidsintervallet og tidspunktet for når du vil at søket skal kjøres i kategorien Planer for søk.Planlegge et søk

8. Konfigurer alternativene for søk i kategorien Søkealternativer.Konfigurere søkealternativene

9. Klikk på Lagre.

Om egendefinerte søk

Redigere et tilpasset søk

Slette et egendefinert søk

Kjøre et egendefinert søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910850_N360_Business_CC_2014_no_no