Om egendefinerte søk

Du kan opprette et egendefinert søk hvis du gjennomsøker en bestemt del av datamaskinen regelmessig. Slik kan du søke i den delen ofte, uten å måtte spesifisere dette hver gang. Du kan også fastsette tidspunkt for egendefinerte søk som skal kjøres automatisk på bestemte datoer og klokkeslett, eller med jevne mellomrom. Du kan planlegge et søk i henhold til egne preferanser. Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet.

Du kan slette søket når det ikke lenger er nødvendig. Eksempel: Du jobber med et prosjekt der du ofte må utveksle filer med andre. I slike tilfeller kan du opprette en mappe som du kopierer filene til, og gjennomsøker dem i, før du begynner å bruke dem. Når prosjektet er ferdig, kan du slette det egendefinerte søket for mappen.

Opprette et egendefinert søk

Redigere et tilpasset søk

Kjøre et egendefinert søk

Om Datamaskinsøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910846_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 13/03/2011