Norton-søk

Norton-søk sikrer datamaskinen mot alle typer virus og ukjente trusler, ved hjelp av oppdaterte virusdefinisjoner. Programmet søker også gjennom all Internett-aktivitet som foregår på datamaskinen, slik at den beskyttes mot Internett-baserte trusler som utnytter programvaresvakheter.

Norton utfører flere typer søk automatisk, for å beskytte datamaskinen mot de nyeste truslene. Du kan også kjøre flere søk manuelt.

Når du installerer Norton for første gang, trenger Norton minst én time til å finne alle truslene på datamaskinen. Hvis du mistenker at datamaskinen er infisert, må du kjøre et fullstendig systemsøk rett etter installeringen.

Ved å bruke Norton, kan du kjøre følgende typer søk:

Søk og oppgaver

Norton-søk bruker de nyeste virusdefinisjonene på datamaskinen.

Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre tre ulike typer søk manuelt for å forhindre virusinfeksjon. De tre søketypene under Søk og oppgaver er Hurtigsøk, Fullstendig systemsøk og Egendefinert søk.

Du kan også forbedre datamaskinens ytelse ved å kjøre Egendefinerte oppgaver.

Norton Power Eraser

Norton Power Eraser er et kraftig verktøy for eliminering av skadelig programvare, som hjelper deg med å bli kvitt sikkerhetsrisikoer som er vanskelige å fjerne. Norton Power Eraser bruker mer aggressive teknikker enn en normal søkeprosess. Noen ganger er det en risiko at Norton Power Eraser merker et legitimt program for fjerning. Gjennomgå søkeresultat grundig før du fjerner noen filer med Norton Power Eraser.

Norton Insight

Norton Insight gjør det mulig å utføre smarte søk i filene på datamaskinen. Det forbedrer ytelsen til Norton-tjenesten ved å la deg søke i færre filer, uten at dette går på bekostning av datamaskinens sikkerhet. Når du kjører Norton Insight, tar Norton deg til vinduet Norton Insight der du kan se klareringsnivået til alle prosessene som kjører, filer og oppstartselementer.

Diagnoserapport

Diagnoserapporten samler inn opplysninger om datamaskinen, inkludert operativsystem, installerte programmer og maskinvare. Hvis du tror at datamaskinen din har noen problemer knyttet til programvare eller maskinvare, kan du bruke denne rapporten for å feilsøke dem.

Norton-tjenesten beskytter datamaskinen mot nye trusler ved å kjøre hurtigsøk mens datamaskinen er inaktiv.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v1910793_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017